Turister i Bergen: advarsel om farlige ting

Bergen er en plass for ville folk, det finnes det ikke noen måte å prate fint på. De prater i vei og det er ikke noe som man ikke kan snakke om. Det snakkes om ville stillinger og drøye bilder, man må derfor passe seg når man besøker Bergen som turist. I den siste måneden så har flere turister måtte blitt sendt til sykehus etter sjokkopplevelser i denne byen. De forventet kanskje en rolig spasertur gjennom flotte gamle bygg og at de ville kunne nyte historien, ja nærmest lukte, eventuelt sniffe historien gjennom begge nesebor, der tok de jammen meg feil.

Alt de vil finne i Bergen er noen beist av mennesker som lett kan by deg opp til dans, men også by deg opp til nevekamp. Antall turister som ble trakassert i Bergen var svært høye i fjor, dog en liten nedgang i fra året før, men det er ikke så farlig da nedgangen var svært lav. Jeg vil dog poengtere at antall turister som fysisk ble skadet under opphold i Bergen, nærmet seg 150 individer. Dette er så mye som en halv person per dag, eller 3-4 personer i uken (Bergen advokater).

En annen faktor som er viktig å vurdere i denne saken er at Bergensere reagerer sterkt mot turister, sterkere enn de gjør mot «sine egne». Årsaken til dette har man ikke funnet ut av enda, men det har nok noe å si at de er redde for fremmede. De kan heller ikke snakke Engelsk i Bergen, i tillegg så er deres Norsk kunnskaper lavest i Norge, ordføreren i Bergen mener at dette er Erna sin feil og at det ikke er Bergen sitt ansvar å løse opp i dette.

Erna liker selvsagt ikke slik kritikk og har kommet med flere ganske stygge utsagn mot Bergen og deres innbyggere, det kan virke som om hun har totalt glemt at hun faktisk kommer fra Bergen selv.

Det for nå være slik det er, for å beskytte deg selv og din familie som turist i Bergen, så må du være årvåken og det er viktig og ikke stole på hvem som helst, dersom du ikke passer på, så kan du plutselig ligge i bakken eventuelt på bunnen av kaia.

Dersom du må kommunisere med lokalbefolkningen, så lønner det seg å overrekke en gave som består av billig brennevin og en hel fisk eventuelt tørket fisk. Unngå dog sardiner på boks eller makrell i tomat, da dette vil bli sett på som provokativt blant lokalbefolkningen i Bergen.

Det er nemlig slik at de ikke liker sardiner, det er mye omdiskutert hvorfor, men flere forskere og zoologer mener at når Bergenserne kommer i kontakt med sardiner, så får det dem til å sammenligne seg selv med sardinen og dessverre så er det flere åpenbare likhetstrekk mellom sardinen og Bergenseren. Det er ikke trygt å gå nærmere i detalj om dette temaet, så det er best at vi bytter tema til noe annet. Bergen er dog en fin by så prøv å kos deg når du drar på ferie dit.

By | 2017-06-02T19:41:40+00:00 mai 7th, 2017|nyheter|0 Comments

Leave A Comment