Hendelse i Bergen

En gang i Bergen så bodde Ole Ivars sin farfar, og han hadde med seg mye rart fra der han kom fra. Dog så vet ikke noen helt konkret hvor han kom fra, men flere myter sier at han alltid har bodd i Bergen, mens andre sier at han kommer fra Østerrike og vokste opp på en liten gård lang uti gokk. Dog så er det ingen som er særlig interessert i dette egentlig, men det er jo enkelte som har spesielle interesser og bruker mesteparten av dagen sin på å lese nyheter og historier om Ole Ivars sine aktiviteter i Bergen by.

Dette har Erna flere ganger forsøkt å stoppe da dette er ikke noe som sees positivt på av flere mennesker i Bergen. Dog så er det et tema som er ganske slitsomt å lese om så det kan være positivt å endre tema til noe annet dersom du er på besøk i Bergen og temaet endrer seg til Ole Ivars.

Da kan det være lurt å slå av en aldri så liten vits for å forsøke å endre tema og stemningen blant deg selv og din samtalepartner eller dine samtalepartnere. Du er dog heldig dersom dette fungerer i og med at Bergensere ikke forstår vitser (startside).

Men men, alle kan ikke forstå vitser heller, Bergensere har mange andre positive sider ved seg. De er nemlig svært rause og hyggelige mennesker, og gir ofte bort store pengegaver til personer de ikke har sett før. Det er dog mange fattige i Bergen og det anslås at om lag halvparten av Bergens befolkning er hjemløse eller ikke har evne til å leie eller kjøpe bolig.

Dette kommer kanskje som et sjokk, men slik er det faktisk i Bergen og man skulle kanskje tro at de var rike i denne byen da de kan ofte tolkes slik, men det er faktisk feil i følge sertifiserte kilder som aldri lyver.

Obama og Trump var faktisk på besøk i Bergen i forrige uke og nøt diverse godsaker på flere restauranter sammen, de noterte at Bergen var en by de skulle ønske fantes i USA og at de ikke skjønte hvorfor de ikke bare kunne kjøpe byen og ta med til hjemlandet. Erna forklarte dette, men de skjønte fortsatt ikke. Noe som er ganske underlig. Bergen er jo en by som er festet på fast land og det er ikke bare bare å frakte samtlige deler av byen til et annet område på planeten.

Man kan kanskje med dette si at både Obama og Trump ikke er særlig intelligente, men det er jo litt arrogant å si, flere Bergensere er store fans av både Obama og Trump og skulle ønske en lignende figur ville delta i norsk politikk, men slik har det ikke blitt enda. Muligens så er det en kandidat som bor i Bergen som kan være aktuell, men dette er ikke særlig smart å diskutere ytterligere. Bergen er allmenn kjent som en svært farlig by og det er ikke lurt å dra ut på byen uten en gjeng med sterke personer som kan beskytte deg.

By | 2017-06-02T19:41:40+00:00 mai 7th, 2017|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment