Fantastisk natur i Bergen

Ja i Bergen så finnes det mye fint å se på blant annet trær og busker. Natur er fint og særs fin er sjøen i Bergen, det er også der de fleste innbyggerne får tak i all maten som de spiser igjennom året, det går da for det meste i fisk, men krabbe, ål og diverse dyr og planter fra havet konsumeres også av menneskene i Bergen på daglig basis. Favorittmaten er dog pommes frites selvsagt, med ketchup og sennep, dersom det er grunnlag for feiring, f.eks bryllup e.l så inkluderer Bergensere også en wienerpølse når de lager pommes frites.

Men fisken i Bergen er faktisk svært spesiell da den ikke bare er en vanlig fisk, men faktisk genetisk modifisert av Bergen noe som mange forskere rundt om i verden er i konflikt om. Enkelte er for, mens andre er i mot. Det er flere faktorer som er viktige å forstå for å være i stand til å gjøre en fullstendig og oversiktlig vurdering av denne fisken. Man kan jo spørre seg selv, slik som innbyggerne i Bergen har gjort igjennom lang tid, er dette virkelig noe man vil spise? Det er tross alt ikke et naturlig produkt, dog så er det ikke nødvendigvis slik at produkter som ikke er hundre prosent naturlige er farlige eller skadelig for helsen, dog så er det mange natur-freaks som mener at dersom det ikke er 100% økologisk og naturlig så er det rett og slett å regne som gift. Vi snakker her faktisk om et giftprodukt som har mulighet til å forårsake permanent skade på kroppen, i form av kreft i forskjellige organer eller områder i kroppen.

Dette er selvsagt noe som er viktig å vurdere da dette kan ha alvorlige konsekvenser for forbrukeren som inntar produktet. Forskere i Bergen har studert dette i lengre tid og har funnet flere negative konsekvenser av konsum av produktet. Disse inkluderer kreft i organer i kroppen som lever, hjerte, nyre, hals, lunger, hjerne og flere. Den eneste kroppsdelen som var resistent mot de negative virkningene var den høyre hånden. Dette ble registrert blant samtlige testpersoner.

Men det er flere i Bergen som mener at denne typen forskning ikke støtter lokalsamfunnet, det er jo kun vanlige mennesker som prøver å skaffe penger til å fø sin familie og det er ikke akkurat noe koselig at pompøse forskere skal komme med pekefingeren og si at deres livsstils er feilaktig. Dette har ført til alvorlige kamper i Bergen sentrum, nevekamper forekommer i stor grad og det er ikke lenger trygt å vandre rundt i byen etter kl 10 på kvelden, da dette kan føre til alvorlige skader. Politiet i Bergen har ikke vært svært hjelpsomme med å løse problemstillingen da de ikke har ressurser til dette da alle ressurser er i bruk til å passe på de eldre i byen som sammen med Ole Ivars er å regne som den største kriminelle banden i Bergen by. Dette er noe som må sees nærmere på av Erna.

By | 2017-06-02T19:41:40+00:00 mai 7th, 2017|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment