Fakta om Bergen

Bergen er en fin by og mange ønsker å bo der, det er svært populært å ta bilder av byen og som alle vet så er gamlebyen svært kjent og de fleste ønsker å ta en tur innom der når de er på besøk i byen. Det er dog ikke alle som liker byen eller kanskje de bare har problemer, men det har dog vært flere forsøk på å tenne på flere bygg i byen. Dette er noe lokalbefolkningen selvsagt ikke støtter, men det er da flere individer som utagerer på denne måten, slik oppførsel er selvsagt merkelig, selv for innbyggerne i Bergen.

Bergensere er for øvrig svært opptatt av rap musikk og Denzel Curry er per dags dato en av de mest populære artistene i byen. Spesielt blant eldre så er rap musikk svært populært. Dette er ganske spesielt da det ikke er vanlig blant eldre å like rap musikk, men slik er det nå i Bergen og man kan jo spekulere i hva årsaken til det er. Enkelte mener at Bergensere er svært «hardcore» og at det er hovedårsaken til at de har et positivt syn på rap musikk (hjem).

Samtidig så liker de også gammeldans musikk, spesielt så er dette populært i kombinasjon med en dram eller to Gammel Dansk. Ole Ivars har ofte frekventert diverse lokaler i Bergen by, og med det så har de brakt med seg sine lyssky aktiviteter, kriminalitet er ikke noe som anses som positivt i Bergen så selvsagt så er har dette blitt mye diskutert i forskjellige medier, blant annet på Facebook og Instagram, samt i lokalavisa. Det er bra at det kommer i media slik at folk kan få informasjon om hva som faktisk skjer i sin egen by, i og med at de fleste ikke har oversikten så er de ofte heller ikke interessert i å engasjere seg i saken.

Tilbake til Ole Ivars og Bergen, aktivitetene består av flere krenkelser på norsk lov og da spesielt i området Bergen, men det er faktisk ikke sant at de kun har utført krenkelser kun i Bergen området, de har faktisk utført dette i samtlige fylker og byer i Norge noe som har gjort dem relativt kjent blant politiet i Norge.

De respekterer rett og slett ikke norsk lov og dette er ikke noe folk flest ser positivt på, men de lager dog utmerket musikk som alle nordmenn har anledning til å nyte så det er jo eventuelt et argument man kan bruke for å argumentere at de burde få lov til å bli i «systemet» hvis man kan kalle det det.

Dog dersom man skal begynne med unntak så må man vurdere forskjellige etiske retningslinjer, dette er noe borgermesteren i Bergen er svært opptatt av og bruker 25 timer i døgnet på å vurdere. Ja borgermesteren er svært opptatt av dette man kan faktisk si at hun eller han er oppslukt av denne problemstillingen og man burde faktis vise litt hensyn til vedkommende da det er en krevende jobb å være borgermester i Bergen.

By | 2017-06-02T19:41:40+00:00 mai 7th, 2017|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment